Spaghetti med Pesto.

Lav
20 minutter
INGREDIENSER (4 PORSJONER)
350 g Barilla Spaghetti, 190 g (ett glass) Barilla Pesto alla Genovese, 200 g fersk laks, 200 g squash, 100 g hakkede tomater, 2 ss extra virgin olivenolje, dill, salt
FREMGANGSMÅTE

Kok opp rikelig med vann. Når vannet koker, ha i salt, deretter pastaen. Kok Barilla Spaghetti etter anvisning på pakken. Skjær samtidig opp laksen i terninger. Stek laksen i en varm panne i noen sekunder.

Tilsett de hakkede tomatene. Bland pastaen sammen med sausen når pastaen er kokt perfekt «al dente» (hold til side litt av kokevannet). Tilsett Barilla Pesto alla Genovese og litt av kokevannet for bedre å kunne røre sammen pastaen med sausen.

Pynt retten med en bukett dill på toppen.

Kokkens tips: legg gjerne noen biter stekt laks på toppen og dryss over noen ristede pinjekjerner.