Tagliatelle med kremet saus og røkt laks
Vanskelighetsgrad : Lav
Tilberedningstid : 20 minutes

DETTE TRENGER DU
350 g Barilla Tagliatelle , 150 g røkt laks , 1 hvitløksfedd , 1 klype dill , 2 dl fløte , 1 ss olivenolje (extra virgin) , 30 g revet parmesan , salt , svart pepper
SLIK GJØR DU DET

Skjær den røkte laksen i små biter.

Fres hvitløk hel i en panne med olivenolje. Tilsett laksen, og etter noen sekunder fløten.

Kok opp og sett til siden.

Kok pastaen i rikelig saltvann til den er al dente. Hell av vannet, men behold et glass (ca. 2 dl) av kokevannet.

Bland pastaen sammen med den røkte laksen og den kremede sausen. Tilsett revet parmesan og hakket dill, smak til med salt og pepper.

Tilsett noen spiseskjeer av kokevannet om pastaen er for tørr. Server.