Penne Rigate med ferske tomater, mozzarella og spicy kyllingsaus
Vanskelighetsgrad : Lav
Tilberedningstid : 30 minutes

DETTE TRENGER DU
400 g Barilla Penne Rigate eller Barilla Pennette Rigate Integrale Fullkorn , 400 g ferske modne tomater , 120 g Mozzarella , 200 g kyllingfilet , 20 g olivenolje (ekstra jomfru) , 50 g løk , 1 chilli
SLIK GJØR DU DET

Kok opp vannet.

Skrell og hakk opp løken. Vask og skjær opp tomatene i biter.

Brun løken i en varm Teflonpanne med olivenolje.

Tilsett hakket chilli og kyllingfileten i biter og stek på middelshøy varme i noen minutter. Sett til siden.

Kok Penne Rigate i rikelig vann som er lettsaltet.

Hell av vannet, men spar litt av kokevannet som kan brukes i sausen, ved behov.

Bland pastaen med sausen i stekepannen. Rør godt om og tilsett mozzarellaen i terninger.