Lasagne med grønnsaker
Vanskelighetsgrad : Middels
Tilberedningstid : 1 time 30 minutter

DETTE TRENGER DU
10 plater Barilla Lasagne , 150 g squash , 150 g broccoli , 150 g paprika , 3 ferske tomater , 1 ss smør , 1 ss olivenolje , salt , pepper , 9 dl melk , 40 g smør , 40 g mel , 1 klype muskat , 60 g Parmigiano Reggiano
SLIK GJØR DU DET

 Skjær opp squash, brokkoli, paprika og tomater i små biter. Stek grønnsakene i en teflonpanne med 1 ss smør og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper og sett til siden.

 Béchamel: Smelt smøret, tilsett melet og rør om. Tilsett varm melk, salt og muskat og kok opp. Sett til siden.

Smør en ildfast form, avlang eller firkantet. Legg på et lag med béchamelsaus i bunnen, strø på grønnsaker. Legg deretter ett lag med to rader lasagneplater og en klype med revet Parmigiano Reggiano.

Fortsett å legge lag med grønnsaker, pasta og béchamelsaus til du har gjentatt dette 5 ganger. (Sørg for at du har tilstrekkelig med béchamelsaus igjen til slutt for å kunne dekke det øverste, femte laget).

Bak i ovnen på 220 °C.

 La retten hvile i 10 minutter og server.