Penne Rigate med fargerike grønnsaker
Vanskelighetsgrad : Lav
Tilberedningstid : 30 minutter

DETTE TRENGER DU
400 g Barilla Penne Rigate eller Barilla Pennette Rigate Integrale Fullkorn , 250 g aubergine , 200 g squash , 200 g rød paprika , ½ løk , 4 ss olivenolje (ekstra jomfru) , fersk basilikum , salt , hvit pepper , 150 g most gresskar (gresskar puré) , 1 klype kanel , muskat
SLIK GJØR DU DET

 Aubergin, squash og paprika skjæres i terninger.

 Varm olivenolje i en stekepanne, tilsett finhakket løk og grønnsakene. Smak til med salt og hvit pepper.

 Pass på at grønnsakene beholder sin sprøhet.

 Skjær gresskaret i biter og kok i 15-20 minutter til den er myk. Tilsett litt av kokevannet og mos gresskarbitene (eller bland sammen i en food processor) til det får en myk og kremete konsistens. Smak til med salt, pepper, kanel og muskat. Sett til siden.

 Kok Penne Rigate al dente, i rikelig med saltet vann. Hell ut vannet og la pastaen renne før du blander den i pannen sammen med grønnsakene.

 Server retten på individuelle tallerkner, med gresskarsausen i bunnen og den fargerike pastaen i midten.

 Pynt med ferske basilikumsblader.