Hvilken meny velger du i dag?

Barilla gir deg også gode råd når du leter etter noe mer enn selve pastaretten. Fra forrett til dessert – menyen er servert

Titolo di primavera

??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Rustikke smaker fra Basilicata

    Typiske retter laget med lokale produkter som paprika, lammekjøtt og brød laget på tradisjonelt vis. En tradisjonell meny fra Basilicata 
    Les >
??? AltTag ???
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Mat som gir deg energi

    En meny som gir deg masse energi, og som gjør fysisk trening til en perfekt anledning for gode og innbydende smaker 
    Les >

Titolo di estate

??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Maten er servert!

    En egen meny for barna. En spennende blanding av fager og smaker, som er både gode og næringsrike, vil øke barnas appetitt. 
    Les >
??? AltTag ???
??? AltTag ???

Titolo di autunno

??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Høststemning

    Når høsten kommer med all sin fargeprakt, løvet faller, og bakken dekkes av blad, er det sopptid. 
    Les >
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Høststemning i Abruzzo

    Tradisjonelle oppskrifter fra Abbruzzo egner seg spesilt godt om høsten: forskjellige skinkesorter, grillstekt lammekjøtt, den spesielle børdsorten pane casareccio (brød bakt i tradisjonell ovn) og alle de grønnsaker du kan tenke deg. 
    Les >
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Når bladene faller

    I denne menyen er det skogens skatter som teller: soppsalat med deilige Reginette med en fondu av nøtter og svart trøffel. Deretter helstekt kylling med patate alla vesuviana (poteter med tomat, hvitløk og chillipepper). En perfekt dessert er kake med ricotta og amarettikjeks. 
    Les >

Titolo inverno

??? AltTag ???
??? AltTag ???
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Nyttårsmeny

    Årets mest magiske natt krever en helt spesiell meny, med lett mat basert på fisk, som virkelig gjør kvelden i godt selskap til en fest 
    Les >

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >

SøK ETTER EN MENY

Kokekunst:
årstid: