Penne Rigate med stekte artisjokker og salamipølse

stampa

Artisjokken er en grønnsak man burde spise hver dag. Den inneholder store mengder jern, er lett å fordøye og bidrar til å senke kolesterolinnholdet i blodet. Her har du oppskriften på en smakfull og innbydende rett, med salamipølse som passer spesielt godt til artisjokker.

Oppskrifter med [kjøtt, fisk ...] Kjøtt
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
20'
Næringsinnhold
for en porsjon pasta tilberedt med denne oppskriften.

Energi innhold
541Kcal - 2261Kj
- Proteiner
18,5g
- Karbohydrater
66,4g
- Fett
18,2g

 
350 g
 Salsiccia (fleskepølse)
 
80 g
 Parmesanost
 
30 g
 Smør
 
30 g
 Ekstra Jomfru olivenolje
 
1 spiseskje
 Persille
 
1 teskje
 Artisjokker
 
5 stk
 Hvitvin
 
Etter ønske
 Salt
 
Etter ønske
 Pepper
 
Etter ønske

Tilberedelse

1

Vask artisjokkene og skjær bort de harde delene. Skjæres i biter. Kok artisjokken i 4 minutter i smør og olje i en panne.

1

Ha i vin, og la det frese litt. Tilsett persille.

1

Ta av skinnet på salamien og kok den i en egen panne. Hell av fettet og ha pølsen sammen med i artisjokkene. Tilsett salt og pepper.

1

Kok Penne Rigate i rikelig, saltet vann. Bland dem i pannen med artisjokkene og dryss over parmesanost.

Kokkens tips


Hvis du ønsker en sterkere smak kan du tilsette hakket ingefær. Den setter ekstra god smak på artisjokkene.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >