Spaghetti med blekksprut

stampa

En klassisk italiensk rett med smak fra havet og typiske mediterranske ingredienser.

Oppskrifter med [kjøtt, fisk ...] Fisk
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
40'
Næringsinnhold
for en porsjon pasta tilberedt med denne oppskriften.

Energi innhold
444Kcal - 1851Kj
- Proteiner
18g
- Karbohydrater
66g
- Fett
12g

 
350 g
 Blekksprut
 
6 stk
 Barilla Classico pastasaus
 
...
 Løk, hvit
 
1 stk
 Chilipepper
 
1 stk
 Hvitløk
 
2 fedd
 Basilikum
 
6 blader
 Ekstra Jomfru olivenolje
 
4 spiseskjeer
 Tørr hvitvin
 
1 dl
 Salt
 
etter ønske
 Pepper
 
etter ønske

Tilberedelse

1

Fres finhakket løk og hvitløk. Tilsett vasket og finstrimlet blekksprut, Barilla Classico pastasaus, chilipepper og basilikum. Hell over hvitvin og la den koke inn. Smak til med pepper og kok i 5 minutter.

1

Kok Spaghetti al dente i rikelig, saltet vann. Hell av vannet og bland pastaen med sausen.

Kokkens tips


Hvis du ønsker sterkere smak kan du bruke litt hvitvinseddik istedenfor hvitvin. Du kan også få en mer aromatisk rett ved å tilsette friske tomater.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >