Barilla glutenfri fusilli med basilikumpesto, ruccola, stekte tomater og sprø skinke

stampa
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Middels
Tidsforbruk:
15'

 
1 pakke
delt i biter  plommetomater
 
4
extra virgin  olivenolje
 
0,5 dl
 hvitløk
 
1 fedd
 basilikum
 
10 blader
 ruccola salat
 
0,5 liter
revet  parmesanost
 
0,5 dl
i skiver  italiensk skinke
 
0,5 dl
 salt
 
etter smak
 pepper
 
etter smak

Tilberedelse

1

Forvarm ovnen til 220 ºC og sett en stor kjele med vann til koking.

1

Legg tomatene i 2 ss olivenolje og krydre dem med salt og pepper.

1

Plasser dem på et bakepapir og stek i ovnen i ca 10 min.

1

I mens surr hvitløken i 1 ss olivenolje i 1-2 minutter eller til den er litt gul i fargen.

1

Tillsett de stekte tomatene og ta av varmen.

1

Bland ost og basilikum i en blender og smak til med salt og pepper. Bland godt og tilsett resten av oljen under blending, sett til side.

1

Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell fra vannet i et dørslag og bland pastaen med hvitløk og tomatsaus.

1

Dryss med basilikumpesto og ruccola. Toppe med sprø skinke.Dryss med basilikumpesto og ruccola. Toppe med sprø skinke.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >