Barilla glutenfri spaghetti med karamelliserte rødløk og hele cherrytomater, pinjekjerner og pecorino-ost

stampa
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
30'

 
1 pakke
 cherrytomater
 
1 liter
extra virgin  olivenolje
 
4 ss
 salt
 
etter smak
 pepper
 
etter smak
i tynne skiver  rødløk
 
2,5 dl
hakket  persille
 
1 ss
revet  Pecorino-ost
 
0,5 dl
ristet  pinjekjerner
 
0,5 dl

Tilberedelse

1

Forvarm ovnen til 220 ºC og sett en stor kjele med vann til koking.

1

Legg cherrytomatene i 2 ss olivenolje og krydre dem med salt og pepper. Plasser dem på et bakepapir og stek i ovnen til de får blemmer og er brune.

1

Mens du venter karamelliserer du løken i 2 ss olivenolje, krydre dem med salt og pepper, og stek dem på middels varme i ca. 10 minutter.

1

Tillsett de stekte tomatene i stekepannen.

1

Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken, ta vare på ca 2,5 dl av pastavannet.

1

Hell fra resten av vannet i et dørslag og bland pastaen med sausen og væsken, rør godt.

1

Ta av fra varmen og tilsett persille, ost og pinjekjerner.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >