Barilla glutenfri spaghetti med stekt blomkål, kapers og rosiner

stampa
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
20'

 
1 pakke
skåret i små buketter  blomkål
 
½
 ekstra virgin olivenolje
 
4 spiseskjeer
til stenking  ekstra virgin olivenolje
 
2 spiseskjeer
 Salt
 
etter smak
 Pepper
 
etter smak
terninger  løk
 
2,5 dl
 kapers (valgfritt)
 
1 ss
dynket i en kopp vann (valgfritt)  lyse rosiner
 
0,5 dl
hakket  persille
 
1 ss
revet  parmesanost
 
0,5 dl

Tilberedelse

1

Forvarm ovnen til 220 ºC og sett en stor kjele med vann til koking.

1

Legg blomkålbukettene i 2 ss olivenolje og krydre dem med salt og pepper.

1

Plasser dem på et bakepapir og stek i ovnen til de er gyllenbrune.

1

Imens surrer du løken i 2 ss olivenolje i en stor panne.

1

Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken, ta ven kopp av kokevannet til pastaen og tilsett til løken.Imens surrer du løken i 2 ss olivenolje i en stor panne.

1

Tillsett pasta i sausen og kok på middels varme i 1 minutt under omrøring til den blir kremet.

1

Tillsett blomkål, kapers og rosiner og bland sammen.

1

Ta av fra varmen og tilsett persille og parmesanost, stenk med den resterende olivenoljen.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >