Spaghetti Integrale fullkorn med blåskjell, muslinger og cherrytomater

stampa

Dette er en sommerlig rett hvor den umiskjennelige aromaen av sjømat blandes med den rustikke smaken av fullkornspasta.

Spaghetti Integrale Fullkorn
Oppskrifter med [kjøtt, fisk ...] Fisk
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
20'
Næringsinnhold
for en porsjon pasta tilberedt med denne oppskriften.

Energi innhold
496Kcal - 2073Kj
- Proteiner
30g
- Karbohydrater
66g
- Fett
12g

 
350 g
 Ferske blåskjell
 
400 g
 Muslinger
 
200 g
 Cherrytomater
 
200 g
 Hvitløk
 
1 fedd
 Hvitt pepper
 
etter ønske
 Salt
 
etter ønske
 Persille
 
10 g
 Ekstra Jomfru olivenolje
 
30 g

Tilberedelse

1

Vask blåskjell og muslinger godt og ta ut skjellmaten.

1

Fres hvitløk, ta den ut av panen og ha i skjellene.

1

Skjær tomatene i fire og stek dem i 3 minutter. Smak til med salt og pepper.

1

Kok pastaen al dente i rikelig, saltet vann. Hell av vannet.

1

Bland pastaen og sjømaten. Dryss over hakket persille.

Kokkens tips


Tilsett gjerne litt av kokevannet fra skjellene før du serverer.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >