Spaghetti Integrale fullkorn med artisjokkhjerter og friske tomater

stampa

Fullkornpastaens gode smak fremheves her av milde artisjokkhjerter og friske tomater.

Spaghetti Integrale Fullkorn
Oppskrifter med [kjøtt, fisk ...] Grønnsaker
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
20'
Næringsinnhold
for en porsjon pasta tilberedt med denne oppskriften.

Energi innhold
420Kcal - 1756Kj
- Proteiner
14g
- Karbohydrater
71g
- Fett
10g

 
350 g
 Artisjokkhjerter
 
300 g
 Løk
 
40 g
 Cherrytomater i klase
 
250 g
 Hvitt pepper
 
etter ønske
 Salt
 
etter ønske
 Timian
 
5 g
 Persille
 
10 g
 Merian
 
10 g
 Ekstra Jomfru olivenolje
 
30 g

Tilberedelse

1

Skjær artisjokkhjertene i strimler. Freses i panne med olje og salt.

1

La koke i 6 minutter. Tilsett vann, salt og pepper.

1

Skrell tomatene og ta ut frøene. Skjær tomatene i biter.

1

Fres løken. Legg i tomatene og deretter artisjokkhjertene.

1

Kok Spaghetti Integrale Barilla al dente i rikelig, saltet vann. Hell av vannet.

1

Bland med sausen og varm det hele raskt i pannen. Pynt med hakkede urter.

Kokkens tips


Du kan også ha litt tørr hvitvin over artisjokkene for å få en skarpere smak.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >