Spaghetti med cherrytomater, ruccola og grønne oliven

stampa

Denne spesielle middelhavsoppskriften utmerker seg ved den deilige duften av oliven og tomater.

Oppskrifter med [kjøtt, fisk ...] Grønnsaker
Antall porsjoner:
4
Vanskelighetsgrad:
Lav
Tidsforbruk:
15'
Næringsinnhold
for en porsjon pasta tilberedt med denne oppskriften.

Energi innhold
511Kcal - 2136Kj
- Proteiner
12g
- Karbohydrater
57,1g
- Fett
22,2g

 
350 g
 Cherrytomater
 
300 g
 Rucolasalat
 
60 g
 Grønne oliven
 
150 g
 Ekstra Jomfru olivenolje
 
4 spiseskjeer
 Løk
 
40 g
 Salt
 
etter ønske
 Pepper
 
etter ønske

Tilberedelse

1

Finhakk løken og fres den i olje.

1

Skjær tomatene i biter. Fres dem med løken i 3 minutter.

1

Skjær grønne oliven i biter. Ha dem i pannen med løk og tomat. Ta pannen fra varmen. Smak til med salt og pepper.

1

Kok Spaghetti Integrale fullkorn al dente i rikelig, saltet vann. Hell av vannet og bland pastaen med olivene og tomatene.

1

Server med hakket ruccola

Kokkens tips


Hvis du vil variere litt, kan du bruke grønne oliven fra Ascoli og tilsette noen kapers.

Søk etter oppskrift

Ingredienser:
cerca
mi sento fortunato
Avansert søk >